Plaats een review

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven op de website





 
 

Alle reviews

Review van John
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
24 november 2021

Dit is een bedrijf die pakketten bezorgd voor bijv Technim echter zit hier een waardeloze vervoerder achter als deze die PACKS heet. Krijgt melding u was niet thuis. Uiteindelijk nieuwe afleverdatum gekozen maar vertrouwde het niet en gebeld. Ja meneer word nog dag later en u was niet thuis volgens de coördinatie is die op huid nr 84 geweest en ik zeg daar woon ik ook niet en staat ook op de adressering nummer 86 alle camera’s bekeken maar niemand bij onze deur geweest. Moest zelf maar even bellen met Veendam A7 logistics zeg tegen deze man u moet mij bezorgen en ben niet bij unie dienst u dient dit te regelen. Al met al heb ik de levering maar terug laten sturen wat een waardeloze onbetrouwbare Vervoerder

Review van John Manschot
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
30 april 2021

Uitstekende ervaringen met Mo die iedere keer weer namens Packs op de afgesproken tijd hulpvaardig en met een goed humeur de bestelde spullen zorgvuldig en precies aflevert. Topservice!

Review van Angelique lugters
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
17 maart 2021

Volgens de site waar ik besteld had zouden mijn pakketten 19 maart komen maar 17 maart werd ik al gebeld door packs chauffeur MO dat hij onderweg was !
Heel blij verrast dus !
De chauffeur MO zeer vriendelijk , heeft mijn 5 zeer grote pakketten netjes en vriendelijk afgeleverd !

Review van R.Sabouri
Beoordeling
Gemiddeld
Cijfer
6
Geplaatst op
16 februari 2021

volgens bericht op site mijn doosje is vrijdag om 12.59 uur afgeleverd maar volgens ons camerabeelden niks te zien en geen doosje binnen brievenbus, kan iemand mij uitleggen hoe in mekaar zit?

Review van flowerlady
Beoordeling
Vrij goed
Cijfer
8
Geplaatst op
6 januari 2021

ik wachte nog op een track en trace code
maar één dag later stond mijn pakket al voor d e deur
ik was verrast eigenlijk
de bezorger heeft het grote pakket over de drempel gezet en was erg vriendelijk
op tijd bezorgd wat ze beloofd hadden waar ik mijn aanloop had gedaan

Review van Richard Bertram
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
24 mei 2018

had iets in markelo besteld woon zelf in den haag en snel en netjes geleverd dus toppie
toppie bezorgdienst

Review van Arjan Indy
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
24 mei 2018

Dikke pluim voor Packs

Stond op de track en Trace niet duidelijk waar mijn pakketje zich
bevond en zocht daarom het nummer op van Packs.
Hier door kwam ik ook deze site tegen en ik werd niet vrolijk van de recencies.
Packs gebeld, keurig netjes te woord gestaan en kreeg te horen dat het pakket dezelfde dag nog zou worden bezorgd.
Ik moest echter weg en mijn vrouw was thuis en belde mij later op de dag op dat het pakket was bezorgd.
De bezorger was zeer vriendelijk en bood nog aan het nog al zware pakket even binnen te zetten.
Niets anders dan lof naar Packs toe.
TNT post en andere diensten kunnen hier een voorbeeld aan nemen,daar heb ik namelijk minder goede ervaringen mee.

Review van Proozt
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
29 oktober 2017

Prima service en zeer betrouwbaar. Wij versturen wijn met Packs vanwege de Special Care sortering en aflevering. Ook worden onze weekendbestellingen al op maandag afgeleverd door de zondagavond sortering. Klasse!

 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!