Plaats een review

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven op de website

 
 

Alle reviews

Review van Thea
Beoordeling
Slecht
Cijfer
4
Geplaatst op
27 augustus 2022

Nadat mijn tante mij een cadeautje heb gestuurd via Greetz, heb zij verschillende keren moeten corresponderen naar Greetz en Packs, zij is 86 dus kost veel energie. Ik woon sinds kort in een nieuwbouw wijk, dus nog niet alles is duidelijk, maar tegenwoordig hebben ze ook geen mond meer om te vragen naar het adres, want zo groot is Medemblik niet. Nu na ruim anderhalve week verwacht ik nu hetzelfde pakketje, ben benieuwd of het komt. Weer het verhaal het bestaat niet, of niet thuis de code is ook niet bekend. Dus dit is slecht ook voor Greetz om hier zaken mee te doen.

Review van Bep
Beoordeling
Slecht
Cijfer
4
Geplaatst op
12 augustus 2022

Geen pakket ontvangen terwijl mijn zus een bevestiging van ontvangst had .

Review van Cocky van den Berg
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
11 juli 2022

Via Greetz een verrassing geregeld. Pakket zou zaterdag tussen 13:00-18:00 uur geleverd worden. Verrassing is niet afgeleverd. Mail gestuurd. Geen antwoord gekregen. Wat een vreselijk slecht bedrijf!!

Review van danny
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
10 juli 2022

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Bestelling geplaatst via vidaXL en topfruit.nl beide zendingen worden niet niet op tijd afgeleverd. Meerdere malen gemaild met packs, geen reactie wel wordt de mail gelezen ( lees bevestiging 30 minuten later) Telefonisch zijn ze ook zogenaamd niet bereikbaar dan wordt je doorgeschakeld naar vidaXL. Opvallend is nadat ze de mail gelezen hadden 2 later uur het pakketje van vidaXL alsnog afgeleverd wordt. Volgens de bezorger was dit ineens een speciaal verzoek om mijn pakketje meteen af televeren (te laat). Hele tracking systeem klopt niks van en heb voor 1 pakketje heel de dag thuis gezeten omdat packs hun afspraken niet na komen. Als ik in het vervolg zie dat een webshop zaken doet met dit bedrijf zal ik deze webshop vermijden en hier nooit zaken mee doen. Verre weg van blijven om teleurstelling te voorkomen.

Ik heb kennisgenomen dat VidaXL waarschijnlijk opzoek gaat naar een andere transporteur wat opzicht een goeie oplossing is.

Review van Lidastolker@gmail.com
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
11 juni 2022

Geen zending

Review van Marloes
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
8 juni 2022

Levering zoals afgesproken en netjes geleverd. Top!

Review van José
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
17 mei 2022

Bezorger gaf aan dat zending wad afgeleverd, wat helemaal niet klopte. Heb verschillende keren gemaild maar Packs heeft na 3 mails niet meer terug gemaild, zonder een verklaring voor de niet geleverde zending. Schandalig gewoon!!

Review van Yvonne
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
13 mei 2022

Pakket zou bezorgd zijn, er zou zelfs getekend zijn. Onmogelijk want ik was niet thuis.
Nu maar zien of en wanneer ik mijn pakket krijg!

Review van Willem
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
9 mei 2022

Dag vrij genomen en GEEN pakket geleverd.
Krijg eerst bericht dat het binnen 2 dagen bezorgd zou worden: NIET !
Daarna krijg ik bericht (na 4 dagen ) dat het bezorgd gaat worden en dat ik het kan volgen. Blijf die dag thuis en wachten maar. Helaas geen pakket bezorgd die dag. Staat er ineens in de te volgen link dat het 's-morgens al afgeleverd is. Niet dus en nu kan ik zelf achter mijn te bezorgen pakje aan.!? Ik ben teleurgesteld, dag weg en pakje weg.
UPDATE MAILWISSELING:
Zoals aangegeven in onze vorige mail is de zending volgens onze GPS en de chauffeur op het correcte adres geleverd,
Wanneer u aangeeft dat dit toch niet het geval is, kunt u contact opnemen met de leverancier,
Zij zullen u eventueel kunnen voorzien van een alternatieve oplossing.

Met vriendelijke groet,
Lorenzo
Packs Customer Service
Nijverheidstraat 2d
4143 HM Leerdam

mijn reactie:
Beste Lorenzo,

Bedankt voor reactie en het nietszeggende bericht. U neemt als bedrijf Packs dus niet uw verantwoordelijkheid. Zeer jammer om te horen. Ik raadt u aan om de volgende link aan te klikken en hier lering uit te trekken:

deze trustpilotreview

Zeer verontrustend en zonder uw tegenbericht zal ik de mailwisseling tussen ons openbaar zetten en delen met de leverancier. Dit alles om andere klanten niet ook de dupe te laten worden van wat mij overkomen is.

Jammer dat ik niet anders kan berichten.

Met vriendelijke groet,
Daarna nooit meer een reactie gehad !!

Review van Esther Bastings
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
15 april 2022

Helaas liep de bezorging via Packs niet zonder slag of stoot. Op de bezorgdag kwam er niemand opdagen, vervolgens kregen we 's avonds de melding dat we 'niet thuis' waren en zelf contact op moesten nemen. Telefonisch was het bedrijf niet te bereiken, per mail reageerde 'Evelien" dat via de track en trace (voor ons niet zichtbaar) te zien was dat het pakket de dag erna geleverd zou worden. Inderdaad, maar het pakket werd zonder pardon naast de voordeur gezet tijdens onze afwezigheid.
Op mijn navraag werd ik niet in contact gebracht met een klachtenafdeling maar bleef het bij de mededeling dat de chauffeur hierop aangesproken zou worden. De mails waren dusdanig onbeschoft van aard dat ik deze hierbij publiceer. Inmiddels is de opdrachtgever in kennis gesteld.

(emailverkeer tussen mijzelf en 'Evelien' van Packs)

Tsja, zo kan het natuurlijk ook…..een zending van E400,- onbeheerd achterlaten bij de voordeur ipv bij de buren. Gisteren tot 17 uur thuis gebleven zonder resultaat.
Kunt u aangeven waar ik een officiële klacht kan indienen? Dit accepteer ik namelijk niet.
Dank voor uw reactie.

Bedankt voor het sturen van onderstaande klacht.
Dit mag en kan absoluut niet en wij zullen desbetreffende chauffeur hierop aanspreken dat dit niet weer gebeurt.

Daar neem ik helaas genoegen mee. Hierbij leg ik u nogmaals mijn vraag voor.
Wanneer u mij hierin niet serieus neemt ben ik helaas genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.

Volgens mij ben ik serieus genoeg als ik u mee deel dat wij desbetreffende chauffeur hierop aan spreken zodat dit niet weer gebeurt.
Wat wilt u dat wij eventueel verder gaan doen, Ontslaan ?????
Wij nemen dit serieus genoeg

Helaas, ook dit antwoord getuigd van minachting voor de klant. Ik zal de opdrachtgever op de hoogte stellen en verdere stappen ondernemen om mijn ongenoegen kenbaar te maken


Review van Ruud
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
15 april 2022

Bedrijf niet bereikbaar. Op pakket al drie dagen niet bezorgd. Track en trace niet bijgewerkt. Pakket moest door naar Frankrijk. Niet geleverd. Wat een ongelooflijk slecht bedrijf
Zal helaas de juristen hier achteraan moeten sturen.

Review van Danny
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
18 maart 2022

Bezorger heeft niet aangebeld en ook geen briefje achtergelaten waar het telefoon nummer voor de vervolgafspraak op moet staan. Daar neem je dan de dag voor vrij..

Review van René
Beoordeling
Slecht
Cijfer
4
Geplaatst op
14 december 2021

Volgens hun informatie zou het pakket op maandag 6 december jl. bezorgd worden. Gehele dag thuis geweest, niemand gezien. Dinsdag thuis geweest, niemand gezien. Gemaild waar het blijft en moest ik maar contact opnemen met de lokale bezorger. Zou e.e.a. uitzoeken waarbij mij het verbaasde dat hij zonder iets te zeggen wist dat het om een brandblusser zou gaan, vreemd. Tot op heden niets meer gehoord. Vrijdag weer hun site bezocht en wat schetst mijn verbazing, woensdag om 14,21 uur bezorgd en aangenomen door...?? Ook die woensdag gehele dag thuis geweest en niemand gezien! Weer in de mail geklommen en tot op de dag van vandaag geen enkele reactie en heb nog steeds niet mijn betaalde product mogen ontvangen! Van klantvriendelijk is hier absoluut geen sprake en ik zou als leverancier nog eens goed nadenken of dit wel de juiste partner is!

Review van Martin
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
10 december 2021

Wat een dramatisch bedrijf! Volgende keer ga ik het zelf wel brengen. Ze zeggen dat ze iets afleveren bij je en het dan gewoon niet doen. Track en trace zegt niet thuis, ben ik wel (Mijn ring deurbel ziet ook niemand). Geen briefje, mailen dat ze nog een keer komen en dan weer niet komen. Gebeurd niet 1x, gebeurd elke keer! Troep, rommel, KUT bedrijf!

En niet te vergeten, toen het pakket retour kwam was de inhoud ook nog eens helemaal naar de klote. Leugenaars! Snel failliet hoop ik

Review van John
Beoordeling
Vreselijk
Cijfer
2
Geplaatst op
24 november 2021

Dit is een bedrijf die pakketten bezorgd voor bijv Technim echter zit hier een waardeloze vervoerder achter als deze die PACKS heet. Krijgt melding u was niet thuis. Uiteindelijk nieuwe afleverdatum gekozen maar vertrouwde het niet en gebeld. Ja meneer word nog dag later en u was niet thuis volgens de coördinatie is die op huid nr 84 geweest en ik zeg daar woon ik ook niet en staat ook op de adressering nummer 86 alle camera’s bekeken maar niemand bij onze deur geweest. Moest zelf maar even bellen met Veendam A7 logistics zeg tegen deze man u moet mij bezorgen en ben niet bij unie dienst u dient dit te regelen. Al met al heb ik de levering maar terug laten sturen wat een waardeloze onbetrouwbare Vervoerder

Review van John Manschot
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
30 april 2021

Uitstekende ervaringen met Mo die iedere keer weer namens Packs op de afgesproken tijd hulpvaardig en met een goed humeur de bestelde spullen zorgvuldig en precies aflevert. Topservice!

Review van Angelique lugters
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
17 maart 2021

Volgens de site waar ik besteld had zouden mijn pakketten 19 maart komen maar 17 maart werd ik al gebeld door packs chauffeur MO dat hij onderweg was !
Heel blij verrast dus !
De chauffeur MO zeer vriendelijk , heeft mijn 5 zeer grote pakketten netjes en vriendelijk afgeleverd !

Review van R.Sabouri
Beoordeling
Gemiddeld
Cijfer
6
Geplaatst op
16 februari 2021

volgens bericht op site mijn doosje is vrijdag om 12.59 uur afgeleverd maar volgens ons camerabeelden niks te zien en geen doosje binnen brievenbus, kan iemand mij uitleggen hoe in mekaar zit?

Review van flowerlady
Beoordeling
Vrij goed
Cijfer
8
Geplaatst op
6 januari 2021

ik wachte nog op een track en trace code
maar één dag later stond mijn pakket al voor d e deur
ik was verrast eigenlijk
de bezorger heeft het grote pakket over de drempel gezet en was erg vriendelijk
op tijd bezorgd wat ze beloofd hadden waar ik mijn aanloop had gedaan

Review van Richard Bertram
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
24 mei 2018

had iets in markelo besteld woon zelf in den haag en snel en netjes geleverd dus toppie
toppie bezorgdienst

Review van Arjan Indy
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
24 mei 2018

Dikke pluim voor Packs

Stond op de track en Trace niet duidelijk waar mijn pakketje zich
bevond en zocht daarom het nummer op van Packs.
Hier door kwam ik ook deze site tegen en ik werd niet vrolijk van de recencies.
Packs gebeld, keurig netjes te woord gestaan en kreeg te horen dat het pakket dezelfde dag nog zou worden bezorgd.
Ik moest echter weg en mijn vrouw was thuis en belde mij later op de dag op dat het pakket was bezorgd.
De bezorger was zeer vriendelijk en bood nog aan het nog al zware pakket even binnen te zetten.
Niets anders dan lof naar Packs toe.
TNT post en andere diensten kunnen hier een voorbeeld aan nemen,daar heb ik namelijk minder goede ervaringen mee.

Review van Proozt
Beoordeling
Uitstekend
Cijfer
10
Geplaatst op
29 oktober 2017

Prima service en zeer betrouwbaar. Wij versturen wijn met Packs vanwege de Special Care sortering en aflevering. Ook worden onze weekendbestellingen al op maandag afgeleverd door de zondagavond sortering. Klasse!

 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!